"Tuleviku ehitamise laager" pakub lastele unikaalset kogemust - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

“Tuleviku ehitamise laager” pakub lastele unikaalset kogemust

“Tuleviku ehitamise laager” pakub lastele unikaalset kogemust

13.-15. augustil toimub Tallinna Tehnikakõrgkooli ehitusinstituudi juhtivlektori Anneli Ramjala eestvedamisel “Tuleviku ehitamise laager”, mis on suunatud 7–12-aastastele lastele. Laagri korraldamist toetab inseneriakadeemia ning selle eesmärk on pakkuda noortele põnevat ja praktilist võimalust omandada insenerierialaseid teadmisi juba varases eas.

Esimene päev algas professor Martti Kiisa inspireeriva juhatuseg inseneeria põnevasse maailma, pakkudes noortele avastajatele nii mõtteainet kui motivatsiooni. Järgnevalt sukelduti praktilistesse töötubadesse, kus laste harimise ja lõbustamise eest hoolitsesid Eesti Taristuehituse Liidu esindajad ning ehitusinstituudi juhtivlektorid Lauri Peetrimägi ja Sirle Suviste. Iga töötoaga avati uusi inseneritöö tahke, pannes lapsi ette kujutama, milline võiks olla tuleviku ehitus.

Laagri kolmepäevane programm annab lastele ülevaate, kuidas insenerid töötavad ja milliseid oskusi selleks tööks on vaja. Laagri tegevused on välja töötatud TTK ehitus- ja tehnikainstituudi koostöös, et pakkuda võimalikult laiapõhjalist ja praktilist õpikogemust.

Osalejate arv piirdub sellel aastal 50 lapsega, et tagada kõigile maksimaalne tähelepanu ja võimalus osaleda kõigis tegevustes. Korraldajate sõnul täitusid laagri kohad loetud tundidega. Suvelaager on osalejatele tasuta.

Lisaks Tallinna Tehnikakõrgkooli õppejõududele aitavad töötubasid läbi viia Eesti Taristuehituse Liit, Eesti Ehitusinseneride Liit, Eesti Masinatööstuse Liit ja TalTech.

Foto: TTK Turudusklubi

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?