Tudengivormel teeb suvises Euroopas võimsaid tulemusi - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Tudengivormel teeb suvises Euroopas võimsaid tulemusi

Tudengivormel teeb suvises Euroopas võimsaid tulemusi

TTK ja Taltechi Tudengivormeli meeskond näitas silmapaistvaid tulemusi rahvusvahelistel võistlustel, saavutades Austrias Red Bull Ringil toimunud tootearendusvõistluse üldarvestuses esikoha ning tuli teiseks Ungaris peetud Formula Student East üldarvestuses.

Meeskonna sõnul on Austrias maailma tipp-meeskondade koduväljakul saadud esikoht esmakordne. Sellele võistlusele kandideeris 260 meeskonda üle maailma ja võistlema pääses vaid 60.

Kaheksasõidus ja kiirenduses sõideti välja viies koht, kus esimesest kohast jäi lahutama vastavalt 0,236 sekundit ja 0,107 sekundit. Nii väikeste vahedega üldises punktiarvestuses punkte ära ei antud ning ülejäänud võistlusalad olid üldarvestuse kujunemises otsustavad.

Järgnev pingeline võistlus Ungaris tõi Tallinna meeskonnale üldarvestuses teise koha. Võistlusel olid eriti muljetavaldavad kiirendusalad: meeskond saavutas kiirenduse esikoha ajaga 3,381 sekundit ning kaheksasõidus teise koha ajaga 4,407 sekundit. Kuigi vihmas sõidetud kestvussõidus esinesid mõned tehnilised probleemid, suutsid nad siiski näidata kõige kiiremat ringiaega, kindlustades üldarvestuses teise koha.

Praegu on meeskond asunud ette valmistama järgmisi võistlusi, keskendudes võistlusauto isejuhtiva süsteemi testimisele ja täiustamisele, et tugevdada enda positsiooni rahvusvahelisel areenil.

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?