Tallinna Tehnikakõrgkooli diplomi said 468 lõpetajat - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Tallinna Tehnikakõrgkooli diplomi said 468 lõpetajat

Tallinna Tehnikakõrgkooli diplomi said 468 lõpetajat

Tallinna Tehnikakõrgkooli lõpetas sellel aastal 468 üliõpilast, neist 60 cum laude. Suurima osakaaluga lõpetajad on sellel aastal tehnika, tootmise ja ehituse valdkonnas, järgnesid ärinduse, õiguse ja halduse, teeninduse ning tervise ja heaolu valdkond.

Rektor Enno Lend märkis lõpetajatele peetud kõnes, et TTK-s on läbi aegade valdavad olnud inseneriasjanduse õppekavad, kuid nüüdisaja inseneeria ei piirdu tootlikkusega: “Kaasaja ettevõtetes on oluline majanduse, logistika, aga ka sotsiaalsete ja keskkonna aspektidega arvestamine.”

Rektor tõi oma lõpukõnes välja, et tööandjad soovivad tööturule sisenejate suuremat kompetentsust ja loovust. “Kõrgkoolid valmistavad tudengeid ette homseks tööeluks, kuid ka prognoositavaks tulevaseks karjääriks, sellisteks tegevusteks, mida me praegu ei tunne”. Ta tunnustas lõpetajaid loovate lahenduste eest lõputöödes ning kiitis neid, kes on olnud aktiivsed TTK erinevates üliõpilasklubides, nagu näiteks Formula Student, TTK robotiklubi, või äsja Eesti Tudengiauhinnad 2024. galal nomineeritud TTK Turundusklubi.

Lõpetajate õpiteed meenutades tõi rektor välja, et lisaks õpiväljundite omandamisele tuleb tänasel õppijal jagada ennast ka töö ja isikliku elu korrashoidmisele vahel, unustamata hobisid ja samal ajal panna õigel ajal punkt lõputööle. “Õppimine on ühelt poolt meeskonnamäng, kuid teisalt on see peamiselt võistlus iseendaga ja oma aja jagamine vajalike tegevuste vahel”, tõdes Enno Lend.

Foto: Silver Raidla

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?