Formula Student Team Tallinn esitles uut isejuhtivat tudengivormelit - FEST24 - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Formula Student Team Tallinn esitles uut isejuhtivat tudengivormelit – FEST24

Formula Student Team Tallinn esitles uut isejuhtivat tudengivormelit – FEST24

5. juunil esitles Formula Student Team Tallinn oma selle aasta uut tudengivormelit – FEST24. Tegemist on juba 17. tudengivormeli ja 12. elektrivormeliga, mille proovile panek algab juulis ülemaailmsetel Formula Student sarja tootearendusvõistlustel.

Formula Student Team Tallinn on Tallinna Tehnikakõrgkooli ja Tehnikaülikooli partnerlusprojekt, millest saavad osa võtta mõlema kooli tudengid, kes soovivad saada tasemel praktilist tootearenduse kogemust ja tipptasemel teadmisi inseneeriast.

Mõned väljanopped eilsest esitlusest, miks tulla insenerivaldkonda õppima ja liituda tudengivormeli tiimiga:

  • Tudengivormeli veteranid rääkisid uhkusega praegusest tiimist ja lisasid, et tudengivormeli tiim on grupp üks kõige tugevamaid insenere.
  • Praegune tiim tõi välja nende vormeli eriliselt hea ehitus- ja viimistluskvaliteedi, mida mujal näeb harva. Samuti nõustus tiimi kapten veteranidega, kes lisasid, et tudengivormel kasvatab lisaks uute oskuste saamisele ka tudengitest inimese ning arendab ka kõiki muid eluks vajalikke oskuseid.
  • Suurtoetaja Milrem Roboticsi esindaja, Devid Liik, tõi välja oma eilses kõnes, et nende juures töötab mitmeid tudengivormeli veterane ning Milremis on selle valdkonna spetsialistid kõrgelt hinnatud.

Tule meile õppima ja vii oma elu järgmisele tasemele!

Hanna Rotmeister
kommunikatsioonispetsialist
hanna.rotmeister@tktk.ee
+372 5664 3402

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?