Selgusid aasta tegusa üliõpilase stipendaadid - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Selgusid aasta tegusa üliõpilase stipendaadid

Selgusid aasta tegusa üliõpilase stipendaadid

Tallinna Tehnikakõrgkooli (TTK) rektor Enno Lend andis üle 2023. aasta sügissemestri aasta tegusa üliõpilase stipendiumid.

Stipendiumi eesmärk on ergutada ja tunnustada TTK üliõpilasi, kes on silma paistnud TTK jaoks oluliste saavutustega õppe-, teadus-, arendus- ja loometegevuse, spordi ning kogukonna teenimise valdkondades. Stipendiumile saavad kandideerida kõik TTK üliõpilased, kes on stipendiumikonkursi väljakuulutamise õppeaasta jooksul saavutanud silmapaistvaid tulemusi nimetatud valdkondades.

2023. aasta sügissemestri stipendiumi pälvisid:

Joosep Agu

  • Koolibändi liikmena kõrgkooli tutvustamiseks ja mainekujundusse panustamiseks ning tuutorprogrammi kaudu üliõpilaste tegevuste toetamiseks.

Jüri Saluste

  • Eduka osalemise eest arhitektuuriinstituudi ja Loksa linnavalitsuse arhitektuurivõistlusel ja selle jätkutegevusteks, koolibändi liikmena kõrgkooli mainekujundusse panustamiseks ning tuutorprogrammi kaudu üliõpilaste tegevuste toetamiseks.

Õnne Heintalu

  • Kõrgkooli eduka esindamise eest Eesti üliõpilaste meistrivõistlustel rannavõrkpallis ja selle jätkutegevusteks ning kõrgkooli üliõpilasesiduse kaudu sündmuste korraldamisel organiseerimisoskuste arendamiseks.

Anna Katriin Holter

  • Inseneeria karjääripäeva korralduse ja üliõpilaste turundusklubi kaudu kõrgkooli tutvustamiseks, organiseerimisoskuste arendamiseks ja kõrgkooli koostöö edendamiseks gümnaasiumidega.

Kristiina Meriküll

  • Ettevõtlikkuse inspiratsioonipäeva korralduse eest ja selle jätkutegevusteks ning tuutorprogrammi kaudu üliõpilaste tegevuste toetamiseks.

Joonas Prii

  • Märkimisväärse panuse eest kõrgkooli üliõpilaste esindajana ja selle jätkutegevusteks ning kõrgkooli tudengivarju programmi kaudu kõrgkooli tutvustamiseks.

Maria Reks

  • Üliõpilaste taskuhäälingu „Õhinapõhine“ ja turundusklubi tegevuse kaudu kõrgkooli maine kujundamiseks ja kõrgkooli tutvustamiseks gümnaasiumides.

Karl-Martin Täkker

  • Kõrgkooli esindamise eest elektri- ja energeetikamessil „Positron 2023“, eduka osalemise eest Ahhaa robolahingul ja nende jätkutegevusteks kõrgkooli tegevuste populariseerimisel.

Reimo Vellemaa

  • Üliõpilaste taskuhäälingu „Õhinapõhine“ eestvedamise ja koolibändis osalemisega kõrgkooli maine kujundamiseks, robootika-valdkonna arendusprojektides ning messidel osalemisega kõrgkooli tegevuste populariseerimiseks.

Maximus Voitk

  • Heategevusliku jõuluhommiku eestvedamisega kõrgkooli maine kujundamiseks ja kõrgkooli üliõpilasesiduse kaudu sündmuste korraldamisel organiseerimisoskuste arendamiseks.

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?