Liz Fosslien, Mollie West Duffy "Emotsioonid töökohal : tunnete varjatud vägi", 2019 - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.
Search

Liz Fosslien, Mollie West Duffy “Emotsioonid töökohal : tunnete varjatud vägi”, 2019

Raamatust saad teada, kuidas liikuda emotsioonide miiniväljal, milleks tänapäevane töökeskkond kahtlemata on, ning kuidas seal oma tundeid ja isikupära väljendada.  21. sajandi majanduslik edukus sõltub suuresti meie emotsioonidest – ilma suhtlemis- ja pingemaandamisoskusteta riskime me läbipõlemisega. Emotsioonideta ei suuda me vastu võtta otsuseid, mõjutada teisi, olla loovad.

Emotsioonidest töökohal kirjutavad raamatu autorid nii: „Organisatsiooni konsultantide, samas ka tavaliste inimestena teame, mis tunne on kogeda tööl ebamugavaid emotsioone – nii kerget armukadedust ja ebakindlust kui ka paanikat ja raevu. Enda tunnete ignoreerimine või allasurumine kahjustab tervist ja produktiivsust, ent sama juhtub ka siis, kui lasta emotsioonidel vabalt voolata. Et saaksid olla õnnelikum ja tõhusam, aitame sul oma raamatu abiga välja mõelda, milliseid emotsioone kõrvale heita, milliseid endale hoida ja milliseid väljendada. Jagame uusimaid uuringuid ja kasulikke näpunäiteid ning paljastame üllatava põhjuse, miks sa end tegelikult keskendunuma ja tervemana tunned, kui oled oma töö suhtes vähem kirglik.“

Liz Fosslien on turundus- ja disainikonsultant, Mollie West Duffy on IDEO organisatsioonidisainer ja Stanfordi ülikooli disainiprofessor.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?