Adam Grant "Originaalsus : kuidas teisitimõtlejad maailma edasi viivad", 2017 - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.
Search

Adam Grant “Originaalsus : kuidas teisitimõtlejad maailma edasi viivad”, 2017

Adam Granti käesolev raamat on vaieldamatult üks möödunud aasta äriraamatute tippudest. Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainori õppejõu Elari Tamme sõnul innustab see raamat looma, õhutab välja astuma äri ja edu kohta kehtivatest tavaarusaamadest ning paneb mõtlema isegi selle peale, mis üldse on edu eeldused. Adam Grant võtab inimestelt pinge maha ja ütleb, et viivita, aga ole õigel ajal kohal ja tegutse.

Autor uurib, kuidas head ideed ära tunda ning seda kuuldavaks teha, ilma et see põrkaks vastu võõristuse müüri, kuidas ehitada üles liitlaskond, valida tegutsemiseks õige aeg ning saada jagu hirmust ja kahtlustest. Raamatust leiab vastuse küsimustele, kuidas lapsevanemad ja õpetajad saavad lastes originaalsust kasvatada ning kuidas juhid saavad üles ehitada kultuuri, mis soodustab eriarvamusi.

Raamatu eessõna autor Sheryl Sandberg ütleb, et “Originaalsus” on üks olulisimaid ja köitvamaid raamatuid, mida ta iial on lugenud ning see kubiseb üllatavatest ja võimsatest ideedest. See üksnes ei muuda maailmapilti, vaid võib muuta kogu eluviisi.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?