Steven Snyder "Juhtimisraskustega võitlemise kunst : kuidas väljakutsete ja vastasseisu toel kasvada suurepäraseks juhiks", 2013 - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.
Search

Steven Snyder “Juhtimisraskustega võitlemise kunst : kuidas väljakutsete ja vastasseisu toel kasvada suurepäraseks juhiks”, 2013

Kõik juhid puutuvad aegajalt kokku vastasseisuga. Paljud juhid kardavad esilekerkinud probleemidest rääkida, kartes näida nõrgana, kuid Steven Snyder näitab, et just vastasseis see, mis avab meie suurima potentsiaali.

Raamatusse on kogutud lugusid nii elust enesest kui ka autori enda kogemusi. Snyder peab hea juhi kujunemise oluliseks osaks läbikukkumisi ja ebaõnnestumisi, leides et need on head õpetajad, kui vaid osatakse astuda vastu valusale tegelikkusele. Autor pakub raamatus välja erilisi strateegiaid, mille abil tegeleda oma nõrkustega. Juht peab alati teadvustama enda rolli oma probleemides, vaid sedasi on võimalik oma vigadest õppida. Snyder klapitab strateegiaid kokku tehnikate ja harjutuste seeriatega, mis võimaldaks juhil oma tasakaalu tagasi saada, end maandada ning uurida ja avastada uusi võimalusi, kuidas oma kogemuste abil kasvada.

See raamat on nagu elav teejuht, mille poole võid alati pöörduda, kui selleks vajadus tekib. Vaid nii saad muutuda tugevamaks ja usaldusväärsemaks juhiks ning saavutada rohkem ja paremaid tulemusi.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?