"Vedur, vagun, pidur : kuidas muudatused edukalt ellu viia : Harvard Business Review valitud artiklid", 2015 - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.
Search

“Vedur, vagun, pidur : kuidas muudatused edukalt ellu viia : Harvard Business Review valitud artiklid”, 2015

Harvard Business Review on üks maailma suurima levikuga ajakirjadest, mille eesmärk on juhtide ja juhtimise arendamine. Ajakirjas avaldatakse tunnustatud ja tuntud konsultantide, koolitajate, uurijate ja tippjuhtide kirjutisi. Käesolev raamat on eesti keeles esimene ühele konkreetsele teemale keskendunud Harvard Business Review’ artiklite kogumik.

Kogumik koosneb 11 artiklist, mis on ilmunud ajakirjas Harvard Business Review viimase 15 aasta jooksul. Artiklid sisaldavad ideid uue organisatsioonilise normaalsuse üldiseks mõistmiseks, pakuvad praktilisi abivahendeid organisatsioonis toimuvate muudatuste analüüsimiseks, protsessi hindamiseks ja võimalike takistuste kõrvaldamiseks. Samuti antakse konkreetseid soovitusi juhtidele, kuidas paremini hakkama saada.

Miks on vaatluse alla võetud just muudatuste juhtimise teema? Koostajate sõnul on pidevad muudatused on uus organisatsiooniline reaalsus. Ärimaastikul toimuv kinnitab, et sõltumata firma suurusest jäävad ellu ja arenevad vaid need ettevõtted, kes suudavad muutuda. Traditsiooniliselt nähakse muudatuste juhtimise eest vastutavana juhte, kuid tuleb arvestada, et tänapäeval on sellel mänguväljakul rohkem osalejaid.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?