Algas avalduste vastuvõtt Tallinna Tehnikakõrgkooli - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Algas avalduste vastuvõtt Tallinna Tehnikakõrgkooli

Algas avalduste vastuvõtt Tallinna Tehnikakõrgkooli

Tallinna Tehnikakõrgkoolis (TTK) algas täna avalduste vastuvõtt 19 õppekavale, kandideerimine on avatud kuni 30. juunini.

Avaldusi saab esitada nii elektrooniliselt SAIS-i keskkonnas kui kohapeal, nii Tallinnas kui Mõdrikul asuvas TTK teenusmajanduse instituudis.

Kokku saab sellel õppeaastal kandideerida 810 tasuta õppekohale, et omandada rakenduskõrgharidus tehnika, tootmise ja ehituse, ärinduse ja halduse, tervise ja heaolu ning teeninduse valdkonnas.

Kandideerida saab kesk- või kutsekeskharidusega või sellele vastava välisriigi haridusega, kas päeva- või sessioonõppe õppekohale. Vastuvõtt toimub paremusjärjestuse alusel lõputunnistuse keskmisest hindest lähtuvalt.

Kandideerima on oodatud nii hiljuti gümnaasiumi lõpetanud kui ka need, kes on juba omandanud mõne eriala või töötavad. Abituriendid on gümnaasiumi lõpetamiseni vastu võetud tinglikult. Avalduse saab esitada SAISis, lõpudokumente kooli vastuvõtule esitada ei ole vaja, haridusandmed avaldusel uuendatakse automaatselt.

Neid, kelle lõpetatud kooli andmeid ja hindeid ei ole andmebaasides, samuti kutseõppeasutuste lõpetanutel, tuleb haridusandmed oma avaldusele laadida või kooli vastuvõtule edastada. Täpsem info on leitav sisestatavalt avalduselt.

TTK korraldab akadeemilise testi, mis ei ole kohustuslik, kuid annab kandideerimisel kuni ühe lisapunkti. Autotehnika õppekaval on kohustuslik erialasobivustest ja rakendusarhitektuuri õppekaval toimuvad joonistamise ning kompositsiooni katsed. Kohustuslikud grupivestlused toimuvad järgmistel õppekavadel kandideerimisel: transpordi- ja liikluskorraldus, keskkonnatehnoloogia ja -juhtimine, moetööstus, tootmine ja tootmiskorraldus.

Kutseõppeasutuse lõpetanud, kes soovivad kandideerida TTKs õpingute jätkamiseks samal või lähedasel õppekaval, mille üliõpilaskandidaat on läbinud kutseõppeasutuses, saavad 0,5 lisapunkti hoonete ehituse, kinnisvara korrashoiu, teedeehituse, rakendusgeodeesia ning transpordi ja logistika õppekavadel.

TTK lõpetajad saavad rakenduskõrghariduse diplomi ja neile omistatakse bakalaureuse kraad.

Õppetöö toimub Tallinnas, Pärnu mnt 62 või Lääne-Virumaal, Mõdrikul, Tiigivahe tee 2 (TTK Teenusmajanduse instituudi õppekavad ning tootmise ja tootmiskorralduse sessioonõpperühm).

Vastuvõtuinfot saab telefonil 6664521 (tööpäevadel kl 9-14) või e-kirja teel vastuvott@tktk.ee.

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?