Tallinna Tehnikakõrgkoolil on uus veebileht - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Tallinna Tehnikakõrgkoolil on uus veebileht

Tallinna Tehnikakõrgkoolil on uus veebileht

30. märtsi hommikul kell 10 lülitus Tallinna Tehnikakõrgkool uuele kodulehele, värske ilme saanud veebilehega saab tutvust teha siiski vanal aadressil tktk.ee.

Värskenduskuuri läbinud kodulehel on kajastatud kõik, mis sisseastujatele, tudengitele, õppejõududele ja teistele huvilistele oluline on. Veebilehelt on nüüd lihtsamini leitav info õppimisvõimalustest, teenustest, koolitustest kui ka rakendusuuringutest. Koostöös arendajaga loodi uue veebi väljanägemine nii, et see oleks põnev, visuaalselt haaratav ja kasutajakesksem.

“Kõrgkooli veebilehe domeen tktk.ee sai värske visuaalse välimuse, mille abil on võimalik paremini esile tuua õppimisvõimalusi, rakendusuuringuid ning kõrgkooli panust ühiskonna teenimisse, ” rääkis TTK arendusprorektor Tarmo Sildeberg.

Veebilehe arendamine jätkub ja töös võib veel ette tulla ajutisi tõrkeid. Palume nendest märku anda aadressil turundus@tktk.ee, et probleemid saaksid esimesel võimalusel kõrvaldatud. Samuti on oodatud üldine tagasiside uue veebilehe kohta.

Uudised
ja pressiteated

ABB stipendiumikonkurss
Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?