Karjääripäev tõi kohale ligi poolsada ettevõtet - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Karjääripäev tõi kohale ligi poolsada ettevõtet

Karjääripäev tõi kohale ligi poolsada ettevõtet

Teisipäeval, 1.märtsil Tallinna Tehnikakõrgkoolis toimunud Inseneeria karjääripäeva messialal oli kohal üle neljakümne ettevõtte ja ligi kuussada noort üle Eesti, mis korraldajate sõnul on kõigi aastate osalemise rekord.

“Praktikavõimalustele lisaks said tudengid ning kohale tulnud gümnasistid ja kutsekoolide õpilased tutvuda ettevõtete kui tulevaste võimalike tööandjatega”, rääkis karjääripäeva projektijuht, tootmise ja tootmiskorralduse tudeng Jaagup Abel.

“Üritus õnnestus suurepäraselt ning koolimaja oli mõnusat saginat täis”, lisas karjääripäeva turundusjuht Karlote Lindvest, kes õpib teisel kursusel arhitektuuri.

Üle Eesti ligi viiekümnest koolist kohale tulnud gümnasistid ja kutsekoolide õpilased said osaleda ka TTK korraldatud töötubades, laborites orienteerumises, majatuuridel ning ettevõtete korraldatud mängudes ja tegevustes. Päeva raames toimus ka konverents “Tiheda konkurentsiga turule sisenemine”, kus oma ettevõtete lood rääkisid Amanjeda, Ampler Bikes, Standard ja Adrian Trading esindajad.

Lisaks ettevõtetele osalesid karjääripäeval TalTechi, maaülikooli ja kunstiakadeemia esindajad, kes tutvustasid TTK tudengitele magistriõppekavu.

Karjääripäeva korraldanud TTK Üliõpilasesindus soovib sündmusega luua silla õpilaste ja ettevõtete inseneride, TTK üliõpilaste ning õppejõudude vahel, kes tutvustavad oma valdkonda ja selle võimalusi.

Inseneeria karjääripäeva toimumist toetasid Merko Ehitus Eesti AS, Nordecon AS, Innopolis Insenerid OÜ, Timbeco Woodhouse OÜ, Via 3L OÜ, Harju Elekter AS, ABB AS ja Verston OÜ.

Vaata sündmuse galeriid siit: https://bit.ly/3sDdXbM

Fotol: Jaagup Abel ja Karlote Lindvest

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?