Õppeprorektor Martti Kiisa: TTK ulatab Ukrainale abikäe - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Õppeprorektor Martti Kiisa: TTK ulatab Ukrainale abikäe

Õppeprorektor Martti Kiisa: TTK ulatab Ukrainale abikäe

Head kolleegid ja tudengid, Tallinna Tehnikakõrgkooli pere!

Sõjategevus Ukrainas on muutnud julgeolekuolukorda Euroopas ja kogu maailmas. Oleme sellel raskel ja ülekohtusel ajal solidaarsed Ukrainaga ning toetame kõigiti tema tegevust oma iseseisvuse ja territoriaalse terviklikkuse kaitsmisel.

Tallinna Tehnikakõrgkool saab Ukrainat toetada konkreetsete tegudega. Oleme valmis vastu võtma üliõpilasi Ukraina kõrgkoolidest. Esmane analüüs võimalustest on koostatud ning edastatud haridus- ja teadusministeeriumile. Samuti oleme valmis majutama sõjapõgenikke kõrgkooli Rakveres asuvasse üliõpilaskodusse.

Tuletame meelde, et oleme jätkuvalt valmis pakkuma oma üliõpilastele psühholoogilist nõustamist. Nõustamise info ja vaimse tervise toetamise võimalused leiab TTK veebilehelt.

Saame oma igapäevast tööd tehes seista üksmeelselt oma riigi, oma valdkonna ja oma inimeste eest. Kutsun TTK liikmeskonda hoidma ühte ja säilitama kindlat meelt vaba ühiskonna ja demokraatia kaitsel ning näitama ukrainlastele, et nad ei ole oma mures üksi.

Tsiteerin justiitsminister Maris Laurit: “/…/ sõda Ukraina vastu peavad putinlased. Need meie kaasmaalased, kes kõnelevad vene keeles, võivad olla nii venelased, ukrainlased, armeenlased, juudid kui ka marid, komid, karjalased. Keel ei määra vaimsust! /…/ Ära kunagi otsusta inimese üle selle põhjal, mis keelt ta räägib või mis rahvusest ta on! /…/ See on üks asi, mis määrab, kas oled Inimene või mitte.“

Soovin kõigile rahu ja kindlust sel raskel ajal.

Martti Kiisa
õppeprorektor rektori ülesannetes

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?