Võrkpallis tuli Tallinna Tehnikakõrgkoolile meistrivõistlustelt pronks - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Võrkpallis tuli Tallinna Tehnikakõrgkoolile meistrivõistlustelt pronks

Võrkpallis tuli Tallinna Tehnikakõrgkoolile meistrivõistlustelt pronks

Pühapäeval, 24. oktoobril toimus TalTech Spordihoones Eesti üliõpilaste võrkpalli meistrivõistlused, kus Tallinna Tehnikakõrgkooli meekond võitles välja 3. koha. Finaali võitis TalTechi meeskond, kes alistas Sisekaitseakadeemia meeskonna.
 

Meeskonna kapteni Kalev Seilmaa sõnul oli just pronksimäng eriti põnev – vastasseis oli Tallinna Ülikooli esimese võistkonnaga, kus õnnestus võtta kolmandas otsustavas geimis võit seisuga 25:23.

Meeskonna treener Jaanika Veldre kommenteeris samuti, et medal võideti väga tasavägises ja põnevas mängus. “Alguses ei saanud hästi vedama, poisid olid platsil üksteisele natukene võõrad ja kerge ärevus oli sees. Kui saime oma asjad paika, siis kasvas ka enesekindlus ja sooritus paranes. Tubli 3. koht ja võib rahule jääda!”
 
Meeskonna kapten Kalev Seilmaa nentis kokkuvõtteks, et turniir kulges edukalt. “Juhuse tahtel ei saanud Tallinna Ülikool oma teist võistkonda kokku, mille tulemusena saime kirja lihtsa võidu. Sisekaitseakadeemiaga silmitsi seistes jäi kripeldama enda tehtud vigade arv, kuid see on ka enesestmõistetav – pool võistkonna koosseisust koosnes esmakursuslastest, kellega pole varem koos kokku mänginud. TalTechiga kahjuks šanssi ei olnud – meistriliiga võistkond näitas oma taset.

Ütluse:  “Võistkond on täpselt nii hea nagu on nende viimane mäng” järgi võib turniiri kokku võtta positiivse noodiga – oli väärt kogemus ja võitluslik lahing.”

TTK meeskonnas mängisid: Kalev Seilmaa, Tanel Peelo, Gert Käsk, Rasmus Merivee, Rauno Tapner, Kaspar Lepik, Siim Kaleviste, Stefanio-Bruno Laur. 

Meeskonna treener: Jaanika Veldre

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?