TTK palub koroonaviiruse vältimiseks üliõpilastel ja liikmeskonnal jälgida terviseameti ettevaatusabinõusid - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

TTK palub koroonaviiruse vältimiseks üliõpilastel ja liikmeskonnal jälgida terviseameti ettevaatusabinõusid

TTK palub koroonaviiruse vältimiseks üliõpilastel ja liikmeskonnal jälgida terviseameti ettevaatusabinõusid

Seoses COVID-19 haiguse levikuga maailmas soovitab terviseamet järgida senisest hoolikamalt hügieeninõudeid ja pesta käsi ning jääda paariks nädalaks koju neil, kes on reisinud riskipiirkondades.

Amet soovitab 14 päevaks jääda koju ja jälgida oma tervislikku seisundit eriti neil, kes käisid Hiinas, Põhja-Itaalias (regioonid: Lombardia, Veneto, Emilia-Romagna ja Piedmonte), Jaapanis, Singapuris, Lõuna-Koreas, Iraanis, kus nüüdseks on tuvastatud palju haigestunuid. Kindlasti tuleb teavitada oma pereasti neis piirkondades viibimisest.

Tallinna Tehnikakõrgkoolis pööratakse igapäevaselt tähelepanu ruumide koristamisele, ventileerimisele ja desinfitseerimisele ning jälgitakse, et tualettruumid oleks piisavalt varustatud kätepesuvahenditega. Käsi palume kuivatada paberrätikuga või automaatkuivatiga ja visata paber jäätmekonteinerisse.

Kooli vestibüüli ja kohvikusse on paigaldatud desinfitseerimisgeel, mida palume kasutada, samuti tuleb piisknakkuse vältmiseks hoida vähemalt meetrist vahemaad köhivate ja aevastavate inimestega.

COVID-19 iseloomustuse ja korduvalt kippuvad küsimused koos vastusetega on leitavad Terviseameti kodulehel https://www.terviseamet.ee/et/uuskoroonaviirus.

Vaata kindlasti ka terviseameti vastused korduma kippuvatele küsimustele koroonaviiruse leviku tõkestamisest haridusasutustes. Palume Teil jagada infot kõigiga, kellel võiks sellest kasu olla. Küsimused ja vastused leiate Haridus- ja Teadusministeeriumi veebist nii eesti kui vene keeles.

NB! Lisaküsimuste korral palun pöörduda Terviseameti regionaalosakondade kontakttelefonidele:

Põhja regionaalosakond tel 794 3700
Lõuna regionaalosakond tel 5823 8267
Lääne regionaalosakond tel 5301 0107
Ida regionaalosakond tel 5340 3231

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?