Ilmunud TTK toimetised annavad ülevaate õppejõudude uurimistöödest - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Ilmunud TTK toimetised annavad ülevaate õppejõudude uurimistöödest

Ilmunud TTK toimetised annavad ülevaate õppejõudude uurimistöödest

TTK toimetised annavad seekord ülevaate kõrgkooli uurimistööde rühmade poolt ettevõtele tehtud teadus- ja arendusuuringutest.

Egert-Ronald Parts, Karin Lellep ja Martti Kiisa ehitusinstituudist on artiklis käsitlenud visualiseerimistarkvarade kasutamisel esinevaid probleeme, mis on tingitud nii piiratud funktsionaalsusest, visualiseerimise kvaliteedist kui ka kasutusmugavusest.

Ada Traumann, Teele Peets, Margit Kuusk ja Jane Kivistik rõiva ja tekstiili instituudist on seadnud oma artiklis kõne all oleva uuringu eesmärgiks analüüsida mõõtmistulemusi vastavalt rahvusvaheliselt ühilduvatele antropomeetrilistele andmebaasidele ja NATO riikide suurustabelitele.

Peter Šverns tehnikainstituudist käsitleb oma artiklis koordinaatmõõtemasinate rakendamist tööstuses.

Rein Kochi ja Leena Paapi artikkel annab ülevaate maapinnaõhu radoonikontsentratsiooni võrdlusmõõtmistest, mille eesmärgiks on TTK-s väljaarendatava radoonilabori loomine, et tulevikus teostada radoonimõõteaparatuuri võrdlusmõõtmisi teistele organisatsioonidele ja pakkuda ka laiemalt radoonimõõtmise ja spetsialistide koolitamise teenust.

Tõnis Hintsov, Jelizaveta Janno ja Kati Nõuakas logistikainstituudist selgitavad võimalusi Eesti transpordisektori kasvuhoonegaaside vähendamiseks.

Ilmunud toimetised kannavad järjekorranumbrit 24 ja on uurimistööde rühmade juhtide poolt vastastikku retsenseeritud. Toimetisi saab lugeda siit: https://bit.ly/2u9zcD9

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?