Sündis TTK spordiajaloo parim tulemus 3x3 korvpallis - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Sündis TTK spordiajaloo parim tulemus 3×3 korvpallis

Sündis TTK spordiajaloo parim tulemus 3×3 korvpallis

Pühapäeval, 13. jaanuaril toimunud 3×3 korvpalli üliõpilaste meistrivõistlustel sai TTK tugevas konkurentsis teise koha tulemusega 19:9.

Treener Enn Läänmäe sõnul oli tegemist TTK spordiajaloo kõige tähtsama saavutusega. „Konkurentsi pakuti suurtele koolidele ja tuntud Eesti korvpalluritele ning kindlasti võib öelda, et meeskond ületas ennast“, ütles Läänmäe.

Võistkonda kuulusid Sten-Mark Virro, Kristo Kams, Erik Raud ja Karl-Joosep Lüüs, kes olid ise väga rahul oma saavutusega ning üritavad kindlasti järgmine aasta samuti märkimisväärse tulemuse teha.

Meistrivõistlustest võtsid osa Estonian Business School, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikakõrgkool ja TalTechi tiimid. Just viimases olid ka meistriliiga mängijad ning nendega mindigi finaalis vastamisi. Vastastele suudeti pakkuda tugevat mängu, kuid veel seekord jäi võidust natuke puudu.

Turniiri viis läbi Eesti Akadeemiline Spordiliit ning võistluste peakorraldaja, Marek Doronini sõnul toimuvad järgmise õppeaasta üliõpilaste 3×3 meistrivõistlused juba selle aasta sügisel, kuid enne seda mängitakse 3×3 formaadis korvpalli traditsiooniliselt ülejärgmisel nädalavahetusel toimuvatel Üliõpilaste IV Talimängudel ja kindlasti ka Üliõpilaste XX Suvemängude raames, kirjutatakse EASL-i koduleheküljel.

Pildil vasakult: Kristo Kams, Erik Raud, Sten-Mark Virro ja Karl- Joosep Lüüs.

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?