Tallinna Tehnikakõrgkool avas kaasaegse ja digitaalse logistikalabori - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Tallinna Tehnikakõrgkool avas kaasaegse ja digitaalse logistikalabori

Tallinna Tehnikakõrgkool avas kaasaegse ja digitaalse logistikalabori

Teisipäeval, 18. detsembril avas TTK logistikainstituut interaktiivse ja täisdigitaalse logistikalabori, mille simulatsiooniprogrammid ja nutirakendused võimaldavad tudengitel õppetöös läbi mängida kogu tänapäevase tarneahela ja teha teadusuuringuid.

Logistikalabori eestvedaja Kalle Uusmaa sõnas avamisel, et uue õppekeskkonna eesmärk on arendada ja populariseerida  logistika- ja tootmisvaldkonna erialasid ning innustada koostööprojektide läbiviimist ettevõtete ja TTK vahel. „Tahame muuta oma tudengite õppetegevuse interaktiivseks ning olla nii demokeskus uusimatele lahendustele kui ka koostöö- ja kokkusaamiskoht kõikidele tarneahela huvilistele ja ettevõtetele. Siin on võimalik teha katseid, testida logistika-, transpordi- ja ekspedeerimissüsteeme. Simulatsiooniprogrammid võimaldavad teha uuringuid ja tasuvusanalüüse hankimise-,  kauba- ja tootmisvoogude planeerimiseks. See on suurepärane koht kõigile startup-dele protsessiarenduse ja uute ideede sünnitamiseks ning elluviimiseks,“ rääkis Kalle Uusmaa.

Labori maksumuseks kujunes 264 028 eurot, millest 209 022 eurot tasuti Euroopa Liidu Euroopa struktuuri- ja investeerimisfondide vahenditest.

Laboris saab ringi vaadata ja võimalustega tutvuda Tallinna Tehnikakõrgkooli peahoone 1. korrusel, Pärnu mnt 62, etteregistreerimisega aadressil loglab@tktk.ee.

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?