Kõrgkoolid hakkavad reaalainete populariseerimiseks võistlusi korraldama - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

Kõrgkoolid hakkavad reaalainete populariseerimiseks võistlusi korraldama

Kõrgkoolid hakkavad reaalainete populariseerimiseks võistlusi korraldama

Neljapäeval, 3. mail, Tallinna Tehnikakõrgkoolis toimunud seminaril „Kaasaegne reaalainete õpetamine kõrgkoolis“ osalesid õppejõud 8 kõrgkoolist, kes leppisid kokku, et reaalainete populariseerimiseks hakatakse tudengitele korraldama igal aastal kõrgkoolidevahelist võistlust parimate reaalainete tundjate selgitamiseks.

Seminari avas reaalainte keskuse juhataja Karli Klaas ning moderaatoriks oli lektor Marina Latõnina. Ettekandega esinesid üritusel Tallinna Ülikooli õppejõud Grete Arro teemal “Õppimisest ja motivatsioonist” ning Tiiu Kaljas ettekandega “Matemaatika õppe neli erinevat tahku”.

Rühmatöö käigus otsiti lahendusi õppetööga seonduvatele probleemidele:  õppetöö lõimimine, rühmatööd, eri tasemed ja ootused, õppijate suhtumine ja  akadeemiline petturlus. Järgnesid seminaril osalenute vahel moodustatud rühmade esitlused ja kogemuste vahetamine.

Oma kogemusi kaasaegsetest õppemeetoditest jagasid Erge Ideon Eesti Maaülikoolist, Eve Lamberg Estonian Business School’ist ning lektorid Rein Ruus, Anne Uukkivi ja Oksana Labanova TTK-st. Lektor Elena Safiuliana tutvustas keskuse korraldatud reaalainete õhtut, kus selgitati parimad reaalainete tundjad.  Rein Ruusi sõnul pälvis sündmus suurt huvi ja tähelepanu. „Meile esitati väljakutse ja me võtsime selle vastu: tuleval aastal lubasid meie korraldatavale reaalainete õhtule võistkonna välja panna ka Tartu Ülikooli, Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli, Eesti Maaülikooli, Eesti Lennuakadeemia ja Estonian Business School’i esindajad“.

 

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?