TTK vilistlaste palgaootus on keskmisest kõrgem - Tallinna Tehnikakõrgkool
Search
Close this search box.

TTK vilistlaste palgaootus on keskmisest kõrgem

TTK vilistlaste palgaootus on keskmisest kõrgem

Portaali raamatupidaja.ee poolt avaldatud uuringust selgub, et TTK lõpetanute palgaootus on tööturul keskmisest kõrgem.

Artiklis tuuakse esile, et CV Keskus.ee palgaanalüüsi põhjal on kõrgeim palgaootus Eesti Infotehnoloogia Kolledži lõpetanuil, järgnevad Estonian Business Schooli, Tallinna Tehnikaülikooli ja Tehnikakõrgkooli vilistlased.

Väljaande sõnul selgus 6500 töövõtja palgaootuste analüüsist, et kõrgeimat, ligi 2100 euro suurust brutopalka ootavad töövõtjad, kes on lõpetanud Eesti Infotehnoloogia Kolledži. Keskmisest kõrgema, enam kui 1500-eurose palgaootusega on ka Estonian Business Schooli, Tallinna Tehnikaülikooli ja Tallinna Tehnikakõrgkooli lõpetanud. Palgastatistika pärineb viimase viie aasta jooksul kõrghariduse omandanud inimeste palgaootustest.

Uuringu väitel avastavad kahjuks noored tihtipeale alles tööturule sisenedes, et koolist saadud paber ei tagagi loodetud konkurentsieelist ja läbimõtlematult langetatud valik või reklaamiohvriks langemine ei ole lihtsustanud karjäärivalikuid, rääkimata unistuste palgast. Kõrge palgaootus peegeldab aga enesekindlust tööturul, vahendab väljaanne uuringut.

 

Uudised
ja pressiteated

Ava vestluse aken
1
Tuled meile? Uuri siit :)
Scan the code
Tallinna Tehnikakõrgkooli vastuvõtt
Hei! Kas saan aidata?